top of page

Zara & Jonathan på Åsbacka kursgård


Jag fick förmånen att laga mat till deras kurs

i Shamanism november 2016


Åsbacka är en härlig energifylld plats i skogen i Örkelljunga


12 underbara deltagare från olika delar av världen var där.


Jag lagade veganmat med massor av goda & läckra tillbehör.

Lite av tillbehören bestod av

får & getost samt turkisk yoghurt med olika smaker


Bakade bröd eller bullar varje dag samt en liten sötsak serverades efter middagen på kvällen.

Anna-Karin!


Till denna kvällens middag serverades en

thailändsk grönsaksgryta i kokossås samt jasminris


Till det serverades sallader & tillbehör såsom


Rostade frön, marinerade rödbetor med fetaost och

ringlad dijonsenaps vinägrett med honung i


Kikärtskräm & sallad med vitkål,

rivna morötter och krossad ananas


Alfalfa groddar, oliver & picklad rödlök

Belugalinser med majs & tomatpure

bottom of page